Szavazás
Mit gondolsz a weboldalról?
Selena Fanatic No1
Kévés jobb van nála
Nagyon szép
Egész jó
Nekem nem annyira tetszik

Alexandra Margaretha Russo "Alex"

Igazi bajkeverő, a gondjait mindig varázslással akarja rendbe hozni. A film végén ő nyeri meg a varázslóversenyt, de lemond az erejéről a testvérei miatt, ebből tudható, hogy neki is vannak érzései, és legbelül kedves lány. Ő a középső gyerek, kedvenc élfoglaltsága Justint és Max-et szivatni.

 

Justin Pepe Russo "Justin , J-Man"

Justin a legidősebb gyerek a családban, és a legokosabb is. A 2. évadban szerelmes lesz egy vámpírlányba és vele fog együtt járni. Nem nagyon vannak barátai, cak néhány fura gyerek az Űrlény-nyelv klubból, vagy a Matekosok közül. Miután Jerry befejezi a tanítását, úgy dönt, Szörnyvadász akar lenni.

 

Maximilian Russo "Max"

Max a legkisebb Russo gyerek, egyben a legbolondabb is. Mindig bajt csinál, csakúgy mint a nővére. A szobája rendetlenebb mint egy szemétdomb, és még valami szivárog is onnan...A sorozatban rengetegszer csinál guszustalan kajákat, amiket aztán később meg is eszeik, szóval összefoglalva őrült, de vicces figura.

 

Theresa Russo

Theresa nem varázsló, csak egy rendes anyuka, aki mindent megpróbál elkövetni hogy a családja normálinak tűnjön, holott koránt sem az. Ő a pincérnő az éttermükben, tud gitározni. Mexikói származásű, a testvéreiről nem tudunk, de van egy anyja, aki egy epizódban feltűnik.

 

Jerry Russo

Jerry lett volna a varázsló a családjában, de hogy elvehesse Theresa-t lemondott az erejéről az öccse Kelbo javára. Kelbon kivül van egy huga, Meghan. Ő olasz. Jerry készíti a szendvicseket az éttermükben a Sub Station-ben. Ő egy nagyon falánk ember, aki imádja a hasát, próbál szigorú apa lenni, ez nem nagyon sikerül neki.

 

Harper Finkle

Harper nem varzsló, Ő Alex legjobb barátnője, akinek végülis a 2.évadban megmondják a titkot. Hobbija hogy kajából, kinőtt cuccaiból, és plüssállatokból, stb. készít ruhákat, amiket ugye fel is vesz a suliban. Sokan őrültnek nézik, pedig valójában okos, csak hát ez a különös módszer hogy hogyan ne unatkozzon a szabadidejében....

 

Közös képek:

   

Top Affie

Csak olyan oldik amik Selenával (is) foglalkoznak!

    

    

1/10

Diavetítő