Szavazás
Mit gondolsz a weboldalról?
Selena Fanatic No1
Kévés jobb van nála
Nagyon szép
Egész jó
Nekem nem annyira tetszik

Szóval, én mindkettőt bírom, hadd szögezzem ezt le már az elején. Csak azért Selena a jobb szerinetm, mert Miley mostanában, sokat ribiskedik, másol mindenkit, stb., Te is írdd meg a véleményedet, és hogy kinek "szurkolsz", és miért!

××××

2008

Selenáról írta Miley:

„Selena nagyon jó barátnőm, akárki akármit is gyanít, nagyon jóban vagyok vele. Viszont, ahogy más tiniknél, nálunk sem mindig fényes a hangulat, mi is néha össze szoktunk veszni, kisebb apróságokon. Amikor Sel azt nyilatkozta, hogy szerinte én még nem nőttem fel, akkor ő arra gondolt, hogy nem vagyok felnőttes, csak a stílusom változott meg. Ő viszont szerintem sohasem fog felnőni, hiszen már 18 éves, és még mindig nem mutatta ezt ki. Ő az a fajta jókislány-típus, szóval nála az eddigieknél nem lehet többet várni, egy jó kis botrányra számítani. De ezzel nem azt akartam mondani, hogy nem kedvelem, mielőtt még a sajtó ránk szállna!” 

Nos, Miley szerint komolyan attól felnőtt a felnőtt hogy botrányosan viselkedik? Mert én kb. ezt szűrtem le...

××××

2008

Selena mondta Mileyról:

"Egyrészt tisztelem azért, amit eddig elért, másrészt nem ítélem meg mások munkásságát, és nem próbálok senkit utánozni. Azt teszem, amit helyesnek látok. Neki ez az új oldala, ami szexi és vad. Én elfogadom. Én nem lennék képes erre, de szeretnék olyan magabiztos lenni, mint ő, és új dolgokat kipróbálni."

Szóval dióhéjban, Selena sem azért néz fel rá mert mostanság ez az új stílus meg minden...hanem mert képes váltani, ne higgyétek hogy ezek ugyanazok!

×××

Még mielőtt írnál valamit hogy ki győzött meg jobban, had írjam le:

1. Selly nyilatkozott előbb, és ez után mondta ezeket róla Miley

2. Magyarországon, és epk Amerikában is, Miley állt az 1. helyen, de amióta kijött az új lemeze, és jöttek a botrányok, már több  1000 rajongót vesztett, itt is, külföldön is

Top Affie

Csak olyan oldik amik Selenával (is) foglalkoznak!

    

    

1/10

Diavetítő