Szavazás
Mit gondolsz a weboldalról?
Selena Fanatic No1
Kévés jobb van nála
Nagyon szép
Egész jó
Nekem nem annyira tetszik

1.

 

Design: A fejléc jó rajta van a honlap címe is, Png-s képekkel nem vagyok kibékülve, de ez ízlésesen van megcsinálva. Háttér is illik a fejléchez táblákhoz. Van sok táblád, tetszik nem egy, ami tele van zsúfolva, és más kép van mindegyiken.

Pont: 10

Őszkép: Szép…Site info is megvan. Bannered is van. Oldal mivel foglalkozik az is. Button is. Betű méret is jó lehet látni a szöveget mindenhol. Van top affies.ed is. Van szavazás is. Bár a dia vetítőben a képek nem szépen jönnek be. Szerez be egy látogató számlálót azt ajánlom. Ha már minden 200 látogató ajándékot kap.

Pont: 9

Tartalom/Menük: Jujj meg tudtam hogy dream of loud a ruha márkája :D azokból majd szép png.ket tudok majd vágni kösz az infot :D Ohh Dream of loud menübe nem enged be :( A törd felben a betűk lehetnének sötétebbek is mert egybeolvadnak a taralom színével kicsit. Jó volt meg minden de ez a diznis dolgok annyira nem az én világom. Bocs :)

Pont: 9

Milyen szerkesztő vagy: Szerintem jó. Vannak fejlécek, órarendek és ezek saját készítésűek legalább amit szeretek. Mindig visszaírsz van arany listád is. Kedves. Egyszóval minden megvan hozzá hogy jó szerkesztő legyél vagy mint most is vagy.

Pont: 10

Őszesen 38 pontot értél el ehhez csak gratulálni tudok. :) További jó szerkesztést csak így tovább.

 antisocgirl.mindenkilapja.hu

 

 

2.

 

Design: A design, nagyon nagyon szuper, megvannak a táblák me minden! VAN EGY BAJOM! Az, hogy nincs semmi bajom! Kapsz + 10 pontot, mert szuper a dizzi!

   Összesen: 10 pont +10=20 PONT!!

Tartalom: Szerintem egy tartalmas oldallal talalkoztam, van tartalom, jó sok idő kellene, hogyha ezt mind végigbézném!

         Összesen: 10 PONT!

Hány menüpont van az oldin: 30 jó sok!

        Összesen: pont

Milyen kedves a szerkesztő: Kedves, már régóta ismerem, és mikor még kezdő voltam, akkor sokat segített!

  Összesen: tííííz!

Összeségben: nagyon jó oldal ajánlom nektek'

Top Affie

Csak olyan oldik amik Selenával (is) foglalkoznak!

    

    

1/10

Diavetítő